Wie ben ik...

Voor al uw taarten en cupcakes

Wie ben ik...

Mijn naam is Joyce de Ruijter. Ik ben geboren in het jaar 1980, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik woon samen met mijn man en kinderen in Maashees, een kerkdorpje van de Gemeente Boxmeer.
Mijn man en ik runnen samen een melkveebedrijf. Hier melken we met 3 robots zo'n 180 koeien. Ieder heeft zijn eigen werkzaamheden waardoor we goed op elkaar ingespeelt zijn en elkaar kunnen aanvullen wanneer nodig. In mijn vrije tijd ben ik in de sporthal van Maashees te vinden. Daar speel ik graag een potje badminton.
Taarten en cupcakes bakken heb ik altijd al leuk gevonden. Alleen, of samen met de kinderen.
Wanneer onze dochter of zoon jarig is, ben ik altijd in de keuken te vinden om weer een nieuwe creatie te maken. Ieder jaar een taart met een nieuw thema!


De liefde voor het bakken is niet zomaar uit de lucht komen vallen. In oktober 2018 ben ik een weekend weg geweest met een groep agrarische vrouwen.

Tijdens dit weekend is mij heel duidelijk geworden, dat ik meer wil doen op het gebied van taarten en cupcakes dan dat ik tot nog toe gedaan heb. Vanaf dat moment is het proces in een stroomversnelling gekomen en ben ik begin 2019 voor mezelf begonnen in de taarten en cupcake wereld.

Ik vind het heerlijk om te fröbelen en nieuwe dingen uit te proberen.

Elke taart die ik maak is weer anders, ze zijn NOOIT hetzelfde!

Om dit werk uit te kunnen oefenen, hebben we onze garage voor een deel omgebouwd tot bakkerij. Hier ben ik enkele uurtjes per week te vinden, met als doel weer een nieuwe mooie en lekkere creatie te maken.
Op de website zijn dan ook geregeld nieuwe creaties van mij terug te zien.
Bekijk de site op je gemak, en mocht je nog vragen hebben of misschien zelfs een bestelling willen plaatsen, neem dan contact met mij op. Mijn gegevens staan op de contactpagina.

Joyce