Wie ben ik...

Voor al uw taarten en cupcakes

Wie ben ik...

Mijn naam is Joyce de Ruijter. Ik ben 38 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen in de leeftijd van 11 en 8 jaar. Ik woon samen met mijn man en kinderen in Maashees, een kerkdorpje van de Gemeente Boxmeer.
Mijn man en ik runnen samen een melkveebedrijf, bestaande uit circa 175 melkkoeien. Hij verricht alle werkzaamheden welke gerelateerd zijn aan het melkvee en ik houd me voornamelijk bezig met alle financiële en administratieve werkzaamheden. Daarnaast ben ik 2x per week te vinden in de sporthal, waar ik een potje badminton speel.
Taarten en cupcakes bakken heb ik altijd al leuk gevonden. Alleen, of samen met de kinderen.
Wanneer onze dochter of zoon jarig is, ben ik altijd in de keuken te vinden om weer een nieuwe creatie te maken. Ieder jaar een taart met een nieuw thema!


In oktober 2018 ben ik een weekend weg geweest met een groep agrarische vrouwen.

Tijdens dit weekend is mij heel duidelijk geworden, dat ik meer wil doen op het gebied van taarten en cupcakes dan dat ik tot nog toe gedaan heb. Vanaf dat moment is het proces in een stroomversnelling gekomen en ben ik begin 2019 voor mezelf begonnen in de taarten en cupcake wereld.

Ik vind het heerlijk om te fröbelen en nieuwe dingen uit te proberen.

Elke taart die ik maak is weer anders, ze zijn NOOIT hetzelfde!

Om deze hobby uit te kunnen oefenen, hebben we in onze garage een deel omgebouwd tot keuken. Hierin ben ik enkele uurtjes per week te vinden om weer iets lekkers te maken voor anderen. Want dat is iets wat ik graag doe! Iets doen voor anderen, waarbij de mensen naderhand met een blij en goed gevoel weer richting huis gaan!